هزینه کرد 2.5 همتی شهرداری تبریز در حوزه ایمنی/ضرورت هوشمند سازی ایمنی
سه شنبه 1404/7/8
هزینه کرد 2.5 همتی شهرداری تبریز در حوزه ایمنی/ضرورت هوشمند سازی ایمنی

شهردار تبریز در مراسم گرامیداشت روز آتش نشان به هزینه کرد 2.5 همتی شهرداری تبریز در حوزه ایمنی و به ضرورت هوشمند سازی در این حوزه تاکید کرد
به گزارش امور ارتباطات، یعقوب هوشیار شهردار تبریز در این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن هفت مهر روز ایمنی و آتش نشانی از زحمات کسانی که برای عزت و سربلندی ایران اسلامی می کوشند، قدردانی و افزود: مدیران سابق این سازمان نیز با تلاش و درایت خود در طول سالهای گذشته زمینه ساز رشد و شکوفایی فعلی آتش نشانی تبریز شدند.
شهردار تبریز با قدردانی دیگری از کارکنان سازمان آتش نشانی تبریز به اهمیت توجه و گرامیداشت خانواده های کارکنان این سازمان تاکید کرد.
یعقوب هوشیار  به هزینه کرد بیش از  2.5 همت شهرداری  در ایجاد زیرساخت های آتش نشانی اشاره و افزود: با حمایت شورای شهر و این صرف این هزینه جزو یکی از موفق ترین و شاخص ترین مجموعه های سطح آتش نشانی کشور با استاندارد های بالا و منطبق بر استاندارد های جهانی هستیم.
شهردار تبریز "هوشمند سازی موضوع ایمنی" را مهمترین فاکتوری فعالیت خود در دوره شورای ششم اشاره و افزود: هوشمند سازی در ابتدا مسیر فعالیت قرار دارد و هم اکنون بیش از 450 کیلومتر فیبر نوری در سطح شهر اجرا و با افزایش میزان 1200 دوربین های شهری، به صورت مکان و نقطه یاب تیم های آتش نشانی می توانند به امداد می پردازند که نتیجه این هوشمند سازی، ارایه خدمات ایمنی بهینه به شهروندان است.
وی رشادت کارکنان سازمان آتش نشانی در طول جنگ 12 روزه را قابل تقدیر عنوان کرد و افزود: کارکنان این سازمان در طول این ایام با تمام وجود تلاش کردند و لحظه ای را از خدمت رسانی به شهروندان دریغ نکردند. حتی بازنشستگان آتش نشانی نیز در این ایام با حضور در  ایستگاه های آتش نشانی به یاری سایر کارکنان پرداختند که در نوع خود بسیار ارزشمند است.
شهردار تبریز تمام اقدامات انجام یافته شهری را مرهون حمایت نماینده ولی فقیه ، استاندار تبریز، نیروهای انتظامی و نظامی و سایر نهادها دانست و یاد آور شد: تمامی این اقدامات شهری نتیجه مشارکت و همبستگی شهرداری و سایر نهادهاست که در راستای ارایه خدمات به شهروندان انجام می گیرد.
شهردار تبریز به رخ داد حوادث ناگوار سالهای اخیر از جمله سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور، آیت الله هاشم و دکتر مالک رحمتی و همراهان شهید اشاره و  مصدومیت آتش نشان صالح امانی را از دیگر حوادث تلخ عنوان کرد و گفت:
رخ داد این حادثه، ما را برآن داشت که بیش از پیش به موضوع تامین و بروز رسانی تجهیزات آتش نشانی توجه ویژه ای داشته باشیم و در آینده نیز این میزان افزایش خواهد یافت.
شهردار تبریز همه موفقیت ها را مرهون خون شهداء دانست و تاکید کرد: جنبشی که درخت تنومند انقلاب اسلامی را محکم کرده و در صحنه جهانی می درخشد به برکت خون شهداست.


تماس با 125

آدرس: تبریز-خیابان نور (لاله)-بلوار لاله غربی-کوی میخک
تلفن: 34478418-041
نمابر: 34487106-041
سامانه پیام: 10000000125
کدپستی: 5176816435
پست الکترونیکی: info@tabriz125.ir

برج یانقین

آدرس: تبریز-خیابان نور (لاله)-بلوار لاله غربی-کوی میخک
تلفن: 34478418-041
نمابر: 34487106-041
سامانه پیام: 10000000125
کدپستی: 5176816435
پست الکترونیکی: info@tabriz125.ir

تمام حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ است - طراحی و توسعه:

داریوش مهدی پور یقینی